Våre tjenester

Er huset invadert av skadedyr bør de bekjempes raskt. De etablerer og formerer seg i hurtig tempo, og kan være vanskelig å få ut. Har du et maur,- mus,- kakerlakk eller rotteproblem bør du kontakte profesjonelle. I en årrekke har vi hjulpet private og bedrifter med skadedyrbekjempelse, enten det har vært rotteproblem eller kakerlakkinvasjon i bolig eller bedriftslokaler.  Skadedyr forsvinner ytterst sjelden av seg selv. Kontakt Alfa skadedyrkontroll - vi hjelper deg raskt og effektivt. Skadedyr forsvinner ytterst sjelden av seg selv. Kontakt Alfa skadedyrkontroll - vi hjelper deg raskt og effektivt

Tilgjengelighet


Vi vet at vi er uunværlige for alle som har fått hjemmet eller bedriften invadert av skadedyr. Derfor sørger vi for å ha høy tilgjengelighet. Det skal ikke ta lang tid fra du kontakter oss til vi kommer, for vi vet at tiden kan gå sakte når du venter på at skadedyra skal ut av boligen eller bedriften din.  Vårt virkeområde er primært Hedmark, Oppland, Oslo, Akershus. HAr du oppdrag i andre regioner, så ta kontakt, så vil vi se om vi kan hjelpe deg.

 

 

Ring oss på 24 timers vakttelefon:

 

991 09 088

Varige løsninger


Vi vet at lite kan fortone seg verre enn et rotteproblem for en restauranteiere. Har du oppdaget gnagere eller insekter på kjøkkenet bør de bekjempes raskt. Alfa skadedyrkontroll har lang erfaring i sanering av alle typer skadedyr. Profesjonelle ansatte og avansert utstyr sørger for at dine ubudne gjester forsvinner raskt. Samtidig gjør vi preventive tiltak slik at de holder seg borte.

Hvorfor velge oss?


Alle ansatte i Alfa skadedyrkontroll har lang erfaring og vet hvor viktig arbeidet de gjør er for kundene. Vi motiveres av å levere en effektiv tjeneste med upåklagelige resultater. Høy tilgjengelighet, avansert utstyr og vennlige profesjonelle medarbeidere gjør oss til et godt valg enten du har et rotteproblem , maurinvasjon eller plagsomme kakerlakker. Ønsker du å vite mer om våre gunstige serviceavtaler? Kom innom oss eller ring for mer informasjon.

Våre arbeidsområder:

Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Østfold, Buskerud og Vestfold

Kontaktinformasjon

 

Avd. Oslo/ Akershus: 22 11 10 12                                   

Avd. Hedmark/ Oppland: 62 36 62 11                       

E-post: post@alfaskadedyrkontroll.no  

24 timers vakttelefon: 991 09 088

Vår erfaring - din trygghet!